Echtscheiding mediator inschakelen?
Bel vrijblijvend: 026 - 791 00 50
Home > Alimentatie > Achterstallige alimentatie
achterstallige alimentatie Arnhem

Achterstallige alimentatie in Arnhem

Achterstallige alimentatie innen

Wanneer u bent gescheiden heeft u in de meeste gevallen recht op kinder- en/of partneralimentatie. Wanneer de financiële afspraken niet worden nagekomen kunt u hiervan grote nadelige gevolgen ondervinden. Alimentatie is immers bedoeld om u te voorzien in levensonderhoud. Omdat een scheiding erg emotioneel is, kan het erg lastig zijn om de achterstallige alimentatie alsnog te incasseren. Wanneer de afspraken niet worden nagekomen is het raadzaam om zo snel mogelijk contact met elkaar te zoeken om uit te zoeken waarom de achterstallige alimentatie niet is betaald. Lukt het niet om dit samen op te lossen? Schakel dan onze hulp in. Onze echtscheiding specialist helpt u graag bij het innen van de achterstallige alimentatie.

Juridische expertise in Arnhem

Heeft uw ex-partner de alimentatie niet op tijd betaald en komt u er samen niet uit? Aarzel dan niet om direct actie te ondernemen. Als alimentatieontvanger heeft u hier tenslotte recht op. Alle financiële afspraken staan ook vastgelegd in het echtscheidingsconvenant. Door de tussenkomst van een mediator wordt in de meeste gevallen sneller resultaat geboekt.

Weet u niet zeker hoe te handelen bij het innen van achterstallige alimentatie? Neem dan in de regio Arnhem contact op met ons. Wij helpen u graag bij uw alimentatie zaak.