Echtscheiding mediator inschakelen?
Bel vrijblijvend: 026 - 791 00 50
Home > Scheiding
scheiding in arnhem

Scheiding specialisten in Arnhem

Wij schieten u te hulp bij uw scheiding

Als u in scheiding ligt komt er veel op af, zowel emotioneel als zaken die geregeld moeten worden. Voordat de scheiding juridisch aangevraagd kan worden, moeten er verschillende afspraken gemaakt worden.

We helpen u graag om uw scheiding op de juiste manier te regelen.

Belangrijke zaken samen vastleggen

Bij de aanvraag van een echtscheiding moet er tegenwoordig, mits u en uw ex-partner kinderen hebben, verplicht een ouderschapsplan worden ingediend. Bovendien is er wellicht ook sprake van partneralimentatie, scheiding van boedel en er moeten beslissingen genomen worden over huisvesting. Wij kunnen u van deskundig advies voorzien en voorzien u graag van professionele begeleiding en bemiddeling bij uw scheiding. Doordat wij veel ervaring hebben met dergelijke scheidingszaken, weten we precies waar u op moet letten. Denk aan zaken zoals:

  • Wie gaat er voor de kinderen zorgen?
  • Wie blijft er in de huidige woning wonen?
  • Hoe wordt de boedel verdeeld?
  • Wat is de hoogte van de kinder- en of partneralimentatie?

Door het ouderschapsplan verplicht te stellen, wil de rechter voorkomen dat de scheiding slecht uitpakt voor uw kinderen. Wij helpen u in Arnhem en omstreken graag bij alle juridische kwesties die hierbij komen kijken. Bel direct 026 - 791 00 50 voor een afspraak.